Jumaat, 14 November 2008

My school holiday

Bersempena dengan cuti sekolah yang panjang (6 weeks).. Mcm2 program sy n suami serta family plan... huhu...
Mlm ni sy akan ke Sitiawan, Perak.. ke rumah bapa saudara sy... All the families will be there tonight.. Esok ade kenduri kat sana...
By The first week cuti, kena ade kat sekolah sbb ade kelas tambahan for year 5 or year 6 to be... Penat seh....
And the best part is... on da 28th we'll travelling to Kuantan, then to Kuala Terenganu... singgah jap kat tempat my brother yg keje kat Petronas Kerteh.. Lastly ke Kota Bharu.... Tak sabar nak makan sotong sumbat hehe...
jemputan kenduri kahwin pun banyak... Mungkin ade yang tak dpt pegi... mengikut ade kelapangan sy dan suami serta keluarga....................

1 ulasan:

lyana kamarul bahrin berkata...

sotong sumbat adalah marveles!!!! walopun aku tak makan tapi tiapkali tgk kecur air liuqqq..

nnt kene try ah pasnih.