Selasa, 21 Oktober 2008

Beraya... n End of year Exam...

Tak habis2 beraya lagi... kat sini stail lain sket, ade konvoi ramai2 dtg beraya ke rumah2... best sgt + very2 penat.... Nak jadi cerita, last Sunday, my schoolmate beramai2 beraya... Ada 11 keta on dat day.. N my house is the 10th.... huh... sgt la penat... mcm2 menu masuk dlm perut nih.. laksa, mee rebus, roti jala, nasi impit, kari ayam, dan mcm2 lg menu... N my menu was spagheti ala2 bolognese.... habis...!! siap bungkus bwk blk lg... hehehe....

skrg ni tgh sibuk nak peksa akhir tahun... dok bertungkus lumus buat ulangkaji utk bdk2 nie... entahla hai... sini mentallity parents lain mcm sket... diorg ni just ignore je klu anak2 diorg x pandai ke, gagal ke ape ke.... bg diorg ni x de kepentingannye klu anak2 diorg belajar pandai2... sabor jer la aku mendengornya... klu yg berlumba2 nak belajar tu besenya anak2 cikgu je... ape la nak jadi kan???

esok kena gi taklimat ICT.. malaih nye hai.....

2 ulasan:

Nurshuhada Zainon berkata...

selamat hari raya maz.

Cik CT berkata...

susah kan nk pandaikan ank org..tp mak ayahnye kdg2 ignore je..huhuhu..